Må lære meg å lage kjøttkaker

Uansett om jeg er på vei til USA eller om jeg er hjemme, så må jeg jo ha mat. Det har liksom ikke vært helt meg å lage mat, og jeg lurer på om jeg er typen som heller spiser ute enn å lage maten selv. Men nå har jeg innsett at man må jo kunne noe selv også. Og så har jeg tenkt på at det er på tide å lære seg å lage kjøttkaker. For jeg elsker kjøttkaker og broren min elsker dem også, og han er enda verre enn meg. Det jeg har innsett, er at jeg ikke har allverdens kjøkkenutstyr. Hva skal jeg med dét, liksom. Vel, nå vet jeg det. Jeg skal lage kjøttkaker. Så nå tråler jeg nettet, og har blant annet funnet frem til Kitchentime.no. Egentlig er det veldig gøy, føler at det er en helt ny og spennende verden som har åpnet seg for meg. Hva med deg? Liker du å lage mat?

Kjøttbolle i panne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *