Et spørsmål om tid

De siste dagene har jeg opplevd at bilen rykker og napper når jeg bruker gasspedalen. Det skjer både når jeg trykker gasspedalen inn og slipper den. Det er kjedelig når slike ting skjer med bilen for man frykter det verste men håper på det beste. Det er vel bare et spørsmål om tid før jeg må bytte bil siden den begynner noen år nå. De siste dagene har jeg gått rundt og spurt venner som er bilmekanikere om hva som kan være galt, men jeg har fått like mange svar som jeg venner som er bilmekanikere. Jeg må kjøre et godt stykke for å komme på jobb og det siste jeg ønsker er at jeg blir stående langs veien på vei hjem. Så da lette jeg og fant et bilverksted som kan hjelpe og som like greit har døgnåpen timebooking. Jeg kontaktet dem og de sa det var mest sannsynlig et filter som burde byttes. Så da holder jeg kanskje bilen en liten stund til!

En gammel folkevogn med panseret åpent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *