Ikke en eneste skrue løs

Er det mulig! Jeg bytta jo nylig filter på bilen, og nå fusker den igjen! Det passer utrolig dårlig, for jeg hadde avtalt å hente et gammelt skap, som var til salgs for en billig penge. Jeg har noen malingsrester til overs fra noen oppussingsprosjekter i vår, som jeg har lyst til å bruke opp. Så da er dette prosjektet helt perfekt! Men så var det den bilen da… Jeg turte rett og slett ikke å kjøre så langt med den. Men så var det dette med hengerfester da, det må man jo ha når man skal kjøre med tilhenger. Jeg fant heldigvis en god kompis som kunne hjelpe meg med både kjøringen og å bære. Og skapet? Helt perfekt! Det var bedre enn jeg trodde: Ikke en eneste skrue var løs. Ikke sånn som bilen min, med andre ord, for den tror jeg er i ferd med å bryte helt sammen…

Malebrett og pensler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *