Et godt klima

Klimaet i hjemmet ditt påvirker stemningen og humøret ditt mer enn du kanskje tror. Et trist og rotete hjem kan gjøre deg lite motivert til å gjøre det finere, og dette kan fort bli til en ond sirkel. Men så fort du tar det første steget blir dettere og letter å ta de neste. Bare det å vaske og lufte jevnlig, pynte opp med litt blomster og planter og ikke la ting du ikke bruker ligge og slenge kan gjøre underverker i seg selv. Hva med noen myke og fargerike puter i sofaen eller en moccamaster på kjøkkenet? Kanskje en enkelt lampe i et hjørne kan gi rommet ditt mye hyggeligere og varmere enn det var fra før? En oppussing en gang iblant skader ikke, og både speil og lyse vegger får rommet til å føles større. Allikevel er det nok best å begynne i det små først.

En hyggelig stue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *