Om meg

Hei og hopp!

Mitt navn er Kjersti, jeg er 26 år og har nettopp kommet hjem fra London hvor jeg studerte fashion design. Jeg synes at H&M har et fantastisk konsept, men at de godt kan få litt mer konkurranse, med klær av enda høyere kvalitet. Så mitt avslutningsprosjekt på skolen var å designe high fashion klær med materialer som ikke koster for mye. Jeg liker å se på det som en slags oppgradering av H&M.

Finn frem din gamle symaskin

Finn frem din gamle symaskin

Nå er jeg bosatt i Kristiansand hvor jeg sammen med 2 andre jenter jeg traff i løpet av min utdanning har investert i å åpne vår egen kleskolleksjon med dette prinsippet. Klærne våre kan kjøpes både online og i vår lille butikk, som stadig er under oppussing men vil stå ferdig mot slutten av året.

Jeg gleder meg til å dele mine ideer og prosjekter, og gode tips og råd på min blogg. Jeg er meget opptatt av at man skal kunne ha råd til å kle seg stilig, selv om man er student eller ikke tjener så godt. Det finnes mange muligheter, som å kombinere H&M med ett stilig og litt dyrere plagg, piffe opp gamle antrekk med diverse accessoarer, eller hva med å børste støv av symaskinen som står gjemt og glemt bakerst i skapet! Sy dine egen antrekk og velg helt selv!

Velkommen til min blogg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *